#sharethegood – Nova godina 2015

Nova godina je prva prazna stranica nove knjige od 365 dana, zašto se ne biste potrudili da to bude bestseller? Niste još uvek odlučili gde ćete provesti Vašu posebnu noć? Dozvolite nam da Vam izađemo u susret. Ne bismo da budemo nametljivi, ali jeste li čuli gde je jedan od najboljih, a možda čak i najbolji provod u Evropi? U Beogradu, naravno. Mi smo ovde da Vam pomognemo predstavljajući Vam neke od primamljivih lokacija za doček, koje su već odabrane od strane mnogih obožavaoca i ljubitelja Beograda i mogućnosti koje Vam on nudi.

Nova godina u Beogradu je najluđa noć. Izvesno je jedno – da ćete za doček Nove 2015. imati mnogo interesantnih izbora. Možda će Vam naši predlozi pomoći u odabiru:

Kao i prošle godine tako i ove očekuje Vas vrhunski provod samo za odabrane, na krovu grada u ekskluzivnom “Glamoure” event prostoru, uz Nenada Cvijetića i izobilje hrane i pića.

Ili dočekajte novu 2015 godinu uz neke od najvećih zvezda domaće estrade – Aco Pejovića, kao i dva gosta iznenađenja. Restoran Hollywood Zemun Vam garantuje najbolji provod u najluđoj noći uz vrhunsku uslugu i profesionalno osoblje.

Takođe nezaboravan doček Nove godine nudi Vam Event club “Mia”. Za vrhunsko raspoloženje pobrinuće se bend “Grupa gradjana”.

Kompanija coca-cola, ima dugogodišnju tradiciju u širenju prazničnog novogodišnjeg raspoloženja i njihova kampanja, kao i svake godine označava početak, nezvaničnog odbrojavanja do Nove godine. U ovogodišnjem novogodišnjem spotu, nazvanom “Share the good”,  možete videti, kako se možete postarati da ulepšate nečiji dan i podelite malu stvar sa potpunim strancem. Male stvari čine život, pa Vas pozivamo da ove godine učinite nečiji život lepšim.

Kako bismo mi bili vesnik ove godine, pored naše promotivne ponude, ono što je Orient Villa pripremila za svoje goste kao poklon za Novu 2015. jeste transfer do lokacije gde ćete započeti istu.

Kao što smo već napomenuli, Zemun je “must see” kada ste u poseti Beogradu, a ukoliko za to vreme boravite u Orient Villi, nećete propustiti pravi duh Zemuna.