Zvanično otvoren prvi orijentalni hotel u Beogradu

U utorak, 15.12.2015.godine održano je zvanično otvaranje prvog orijentalnog hotela u Beogradu  „Orient Villa”.

Hotel  „Orient Villa” se izdvaja svojim originalnim i autentičnim dizajnom, detaljima sa Istoka i luksuznim sobama idealnim za odmor i opuštanje.

DSC_8540 - Copy

Sa otvaranja

Povod za zvanično otvaranje hotela je puštanje u rad drugog sprata sa tri nove sobe i jednog apartmana u bašti. Hotel sada raspolaže svojim maksimalnim kapacitetima od devet smeštajnih jedinica, od kojih je svaka urađena u modernom istočnjačkom stilu opremljena savremenim tehničkim sredstvima koja gostima garantuju udobnost.

„Orient Villa” funkcioniše po principu noćenja sa doručkom, kategorisana je sa tri zvezdice i prvenstveno je namenjena poslovnim ljudima, kako zbog blizine aerodroma i auto-puta, tako i zbog dobre povezanosti sa Novim Beogradom – trenutno najvećim poslovnim centrom.

Čarobni kutak

Prema rečima Nataše Nikolić, direktorke hotela, ideja o otvaranju hotela javila se nakon čestih poslovnih putovanja u Indiju. Zainteresovana za njihovu kulturu, hranu i dizajan, odlučila je da duh Indije prenese u Beograd.

U ovom zanimljivom prostoru mogu se videti statue Bude, velikog – kako ga vide u Indiji, i malog – kako ga doživljavaju na Dalekom Istoku. U holu se nalaze i statue ruku – Mudre, položaji koji se koriste u meditaciji ili u  tradicionalnom indijskom baletu. U svakoj sobi se nalazi po jedan uramljen pačvork u različitim bojama koji predstavlja tradicionalni ručni rad žena iz raznih oblasti Indije.

Hotel je lociran u Zemunu, koji je zbog svoje bogate istorije i zanimljive arhitekture interesantan turistima. Cilj je da se modernim i originalnim smeštajem turistima  Zemun predstavi na pravi način – kao atraktivna destinacija vredna pažnje. Blizina reke Dunav,  kule Gardoš, ali i razvijenog Novog Beograda upravo to i omogućava.

DSC_8484

Vinarija Duša

Beograd je bogatiji za još jedan hotel koji predstavlja moderan objekat osmišljen u duhu Istoka. Spoj dve kulture, običaja i luksuza dobitna je kombinacija za nesvakidašnji odmor i užitak gostiju koji predstavlja imperativ za sve hotelijere.

Događaj su podržali Vinarija Duša, Čarobni kutak i Ajurveda centar.